Hoge Luchten

Hoge Luchten

Vanuit het Rijksmuseum wordt een reeks van reizende tentoonstellingen georganiseerd met de 4 elementen als thema. Na de thema’s aarde (Lage Landen) en water (Koele Wateren) is nu het element lucht aan de beurt. Na de landschappen en de boeren, de zeegezichten en vissers worden nu de werken met de stadsgezichten en de burgers tentoongesteld.

Van 2 april tot 24 juli is de tentoonstelling Hoge Luchten te zien in het Markiezenhof.

De Stadsgidsen van Bergen op Zoom hebben, evenals bij de vorige tentoonstellingen, een wandeling samengesteld als aanvulling op de tentoonstelling. Het is ons wederom gelukt om een wandeling te maken, waarin een aantal mooie locaties opgenomen is. Welke locaties dat zijn, is nog geheim, maar onze gasten zullen ze zeker niet willen missen!

Zonder al te veel te willen verklappen, kunnen we al wel zeggen, dat deelnemers de stad vanuit een ander perspectief gaan zien: hoogte! Op basis van tekeningen uit het verleden wordt het stadsgezicht van Bergen op Zoom dan ook “vanuit de hoogte” belicht.

Daarnaast is de tocht niet alleen een sensatie voor uw ogen en oren, maar ook voor uw reukorgaan!
                                                                                                                                 
De wandeling start op de Markt en zal vanuit een speciale kamer en onder het genot van een kop koffie en een versnapering beginnen. Na ongeveer twee uur wordt de wandeling afgesloten met een drankje. En net als bij de vorige wandelingen zal er veel zijn om over na te praten.

Omdat er vaak de hoogte ingegaan wordt tijdens deze wandeling, dienen deelnemers wel goed ter been te zijn.

Wanneer:

Deze wandelbeleving wordt in de weekenden in de periode van 10 april tot 23 juli aangeboden.

Tickets kunnen gereserveerd worden via deze website of bij VVV De Brabantse Wal.

Minimale groepsgrootte 2 personen.Wilt u alleen boeken, neem dan contact op met de afdeling coördinatie. De maximale groepsgrootte is 12 personen.

Waar:

Alle wandelingen vertrekken om 14.00 uur vanaf de Grote Markt vóór het Oude Stadhuis.

Entree:

U kunt tot 24 uur voor de wandeling een ticket bestellen. Minimale groepsgrootte 2 personen, echter boeken voor 1 persoon is mogelijk onder voorwaarde. Neemt u in dat geval contact op met onze afdeling coördinatie. 
De prijs voor de rondleiding bedraagt 17,50 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen 9 euro.
De prijzen zijn inclusief een hapje en een drankje.

 

Bestel ticket