Bierbrouwerij wandeling

Deze wandeling neemt je mee langs bierkelders en brouwerijen uit het verleden.

Ontdek de verhalen over een markies als inventieve Bergse brouwer en een onvermijdelijke accijnsoproer en waarom, naast het dagelijks brood, het dagelijkse bier een eerste levensbehoefte was.

Tijdens de route kom je in de kelders van eeuwenoude panden, waar in het verre verleden bier gebrouwen werd. Ook hoor je ook het verhaal over brouwerij de Magdalene en brouwerij London.
Altijd al willen weten hoe het uitgaanscentrum eruit zag in de Middeleeuwen? Ook dat komt aan bod tijdens deze wandeling.

Uiteraard wordt er tussendoor eveneens bier geproefd met een bijbehorende lekkernij. Een bezoek aan de Sterck; de nieuwste brouwerij van onze stad, ontbreekt niet natuurlijk. Deze wandeling biedt niet alleen aan bezoekers van onze stad, maar zeker aan de eigen inwoners, de mogelijkheid kennis te maken met een verrassend deel van de rijke historie van de stad.

Wanneer:

Deze wandelbeleving wordt aangeboden op de volgende zaterdagen:
30 juli 16.00u
27 augustus 16.00u
17 september 16.00u
22 oktober 16.00u

U kunt voor deze wandeling reserveren via deze website of VVV De Brabantse Wal.

Minimaal aantal deelnemers: 4. Mocht zich slechts 1 persoon aangemeld hebben, dan  nemen wij contact met u op om een andere mogelijkheid te bespreken. De maximale groepsgrootte is 15 personen.

Waar:

Verzamelen voor het Oude Stadhuis.

Entree:


U kunt tot 2 uur voor de wandeling een ticket reserveren. De wandeling kost 15,00* euro per per persoon, inclusief 2 bieren met bijbehorende lekkernij.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Tickets