Interactieve wandeling Ticket

Stadsgidsen organiseren interactieve wandeling voor jong en oud.

Voor wie op een actieve manier kennis wil maken met de historische binnenstad, is er de mogelijkheid om een interactieve tocht te maken met de Stadsgidsen van Bergen op Zoom. Deze activiteit is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar oud en zeker aan te raden als gezinsuitje of activiteit met een groep volwassenen.

Nadat door de begeleidende gids onder het genot van een kopje koffie met een lekkernij uitleg is gegeven over de werkwijze, kan de ontdekkingstocht beginnen!

Door opdrachten uit te voeren door interactie van je mobiele telefoon met QR codes ontdek je via gevelstenen, griezelverhalen en geluidsopnamen spannende onderdelen van de stad. De begeleidende gids vertelt daarbij nog veel interessante details.

Voor de beantwoording van de vragen worden de deelnemers ingedeeld in kleine groepjes. Twee weten immers meer dan één! Het groepje dat de meeste opdrachten juist heeft uitgevoerd wacht een leuke verrassing.

Deelnemers moeten beschikken over een opgeladen Smartphone met QR functie. 
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

 

 

Wanneer:

Deze wandelbeleving wordt aangeboden op 26 oktober. 

U kunt  reserveren via deze website of VVV De Brabantse Wal.

Minimaal aantal deelnemers: 2. Mocht zich slechts 1 persoon aangemeld hebben, dan  nemen wij contact met u op om een andere mogelijkheid te bespreken. De maximale groepsgrootte is 14 personen.

Waar:

Verzamelen voor het Oude Stadhuis.

Entree:


U kunt tot 2 uur voor de wandeling een ticket reserveren. De wandeling kost 13,00* euro per per persoon, inclusief een hapje en een drankje.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Bestel tickets