Interactieve wandeling

Maak op een actieve manier kennis met onze historische binnenstad.

Voor wie op een actieve manier kennis wil maken met de historische binnenstad, is er de mogelijkheid om een interactieve tocht te maken met de Stadsgidsen van Bergen op Zoom. Deze activiteit is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar oud en zeker aan te raden als gezinsuitje of activiteit met een groep volwassenen.

Nadat door de begeleidende gids onder het genot van een kopje koffie met een lekkernij uitleg is gegeven over de werkwijze, kan de ontdekkingstocht beginnen!

Door opdrachten uit te voeren door interactie van je mobiele telefoon met QR codes ontdek je via gevelstenen, griezelverhalen en geluidsopnamen spannende onderdelen van de stad. De begeleidende gids vertelt daarbij nog veel interessante details.

Voor de beantwoording van de vragen worden de deelnemers ingedeeld in kleine groepjes. Twee weten immers meer dan één! Het groepje dat de meeste opdrachten juist heeft uitgevoerd wacht een leuke verrassing.

Deelnemers moeten beschikken over een opgeladen Smartphone met QR functie. 
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

 

 

Wanneer:

U kunt reserveren voor deze wandeling door contact op te nemen met onze afdeling Coördinatie: Tel. 0164-234377 of e-mail info@stadsgidsen-bergenopzoom.nl.
Reserveren via VVV Brabantse Wal, tel. 0164 277482 is ook mogelijk.

Minimaal aantal deelnemers: 2. De maximale groepsgrootte is 14 personen.

Waar verzamelen?

Verzamelen voor het Oude Stadhuis.

Entree:

De wandeling kost 13,00* euro per persoon, inclusief een hapje en een drankje.

*Prijswijzigingen voorbehouden