Historische bierbrouwerij wandeling

Deze wandeling neemt je mee langs bierkelders en brouwerijen uit het verleden.

Ontdek de verhalen over een markies als inventieve Bergse brouwer en een onvermijdelijke accijnsoproer en waarom, naast het dagelijks brood, het dagelijkse bier een eerste levensbehoefte was.

Tijdens de route kom je in de kelders van eeuwenoude panden. Ook hoor je ook het verhaal over brouwerij de Magdalene en brouwerij London.
Altijd al willen weten hoe het uitgaanscentrum eruit zag in de Middeleeuwen? Ook dat komt aan bod tijdens deze wandeling.

Uiteraard wordt er tussendoor eveneens bier geproefd met een bijbehorende lekkernij. Deze wandeling biedt niet alleen aan bezoekers van onze stad, maar zeker aan de eigen inwoners, de mogelijkheid kennis te maken met een verrassend deel van de rijke historie van de stad.

Minimaal aantal deelnemers: 6

Mochten er te weinig personen zich aangemeld hebben dan nemen wij contact met u op om een andere mogelijkheid te bespreken


Uw reservering

Aantal tickets

Aantal
Prijs
0,00
0,00

Contactgegevens

Kies een moment


Eventuele opmerkingen


Algemene voorwaarden

Reservering afronden

Word ‘Vriend van de Stadsgidsen’.

Als u hier uw naam en mailadres invult, dan krijgt u:

·        Regelmatig een digitale nieuwsbrief met allerlei bijzondere feitjes over de geschiedenis van de stad.

·        Voorrang bij het inschrijven voor wandelbelevingen

·        Altijd de nieuwste digitale folder van een monument

·        Meteen bericht van nieuwe initiatieven

 

Uw gegevens worden door de Stadsgidsen van Bergen op Zoom, uitsluitend gebruikt voor het mailen van informatie over het Bergse culturele erfgoed. De gegevens worden niet gedeeld. U kunt te allen tijde aangeven geen mail meer te willen ontvangen.